کتاب “مدیر دوست داشتنی من” به مرحله چاپ رسید

کتاب ” مدیر دوست داشتنی من” مراحل اخذ مجوز را طی می کند. این کتاب حاصل تجربیات سال ها کار در شرکت های مختلف بوده و رمز های موفقیت در شرکت های ایرانی را بازگو می کند.

خرید کتاب مدیر دوست داشتنی من
خرید کتاب مدیر دوست داشتنی من

در تمامی دوران کاری همیشه سعی کردم از کار کردن لذت ببرم. سختی های کار همیشه به عنوان ابزاری برای رشد و تعالی من تلقی شدند. اگرچه مواقعی هم بوده که شرایط کاری غیر قابل تحمل شده و ادامه کار باید با نارحتی طی میشده. در بیست سال گذشته تقریبا هر سه سال یک بار برای تنوع محل کارم را عوض کردم. اما سه بار به خاطر رفتار مدیرم مجبور شدم  محل کار خودم رو عوض کنم.

من محیط کار رو بخشی از زندگی خودم می دونم و از بودن در محیط کارم لذت می برم. عقیده دارم شرکت ها تنها به بخشی از توانایی های ما حقوق پرداخت می کنن. چند وقت پیش با دوستی صحبت می کردم و می گفت یکی از آشناها در حال گرفتن مدرک دکترای فنی از دانشگاه علم و صنعت هست. اما جایی که درحال کاره حقوق هفتصد هزار تومن میگیره. برای این دوست من جای تعجب داشت که چطور این بابا نمی تونه با این همه درسی که خونده حقوق خوبی بگیره.

واقعیتی که من در سال های کاری خودم بهش رسیدم اینه که هر شرکتی فقط به اندازه نیاز خودش به توانایی شما حقوق میده. مثلا شما لیسانس گرفتین، زبان انگلیسی شما درحد خوبیه، گواهی نامه رانندگی دارین و راننده خوبی هستین. اما شرکتی رو که انتخاب کردین و شما رو استخدام کرده فقط به توانایی زبان انگلیسی شما احتیاج داره. به همین دلیل حقوقی که به شما پرداخت می کنه به اندازه توانایی زبان انگلیسی شما است. و به دانشی که شما در دوره لیسانس کسب کردین پولی نمیده.

عدم دریافت حقوق کافی و متناسب با توانایی های شما می تونه باعث مشکلات دیگه ای هم در محیط کار بشه. وقتی شما احساس می کنید حق شما بیشتر از اینهاست، احتمالا خوب کار نمی کنید و با مدیر خودتون هم خوب رفتار نمی کنید.

از کتاب مدیر دوست داشتنی من چگونه استفاده کنم:

کتاب “مدیر دوست داشتنی من” مشکل حقوق دریافتی شما رو حل نمی کنه. اما به شما یاد میده چطوری رابطه خوبی با مدیر خودتون برقرار کنید تا حتی اگر مشکلات دیگه ای هم در محیط کار دارید، از بودن در محیط کار لذت ببرید. یادمون باشه که مهم ترین عامل برای اینکه احساس خوبی از رفتن به محیط کار داشته باشیم، همکاران خوب در محیط کاره.

سال پیش که پسرم کلاس دوم دبستان بود از طرف مدرسه همه پدر ها به یک جلسه دعوت شدیم. یکی از بابا ها می گفت زمانی که ما بچه بودیم عصر جمعه عزا داشتیم که فردا باید بریم مدرسه. او می گفت پسرم از چهار شنبه عصر ناراحته که چرا دو روز نمی تونه بره مدرسه. دلیلش اینه که مدرسه پسرم شعارش کرامت انسانیه. یعنی اول از همه این بچه رو به عنوان یک انسان قبولش دارن بعد به عنوان دانش آموزی که باید درس بخونه.

در محیط کار هم باید بتونیم اول به ارتباط  انسانی با همکاران خودمون اهمیت بدیم و بعد به حقوق دریافتی و جایگاه و چیز های دیگه. در این صورت صبح که از خواب بیدار می شیم با اشتیاق دیدن همکاران خوبمون از جامون پا می شیم و با روی خوش و دل شاد سر کار حاضر می شیم. اونوقت تمام روز رو خوش اخلاق هستیم و عصر هم خوش اخلاق به خوبه بر می گردیم.

چه چیزی یک زندگی خوب را می سازدمقاله : دکتر رابرت والدینگر؛ چه چیزی زندگی خوب را می سازد؟ را هم مطالعه بفرمایید.

کتاب “مدیر دوست داشتنی من” بر اساس بیست سال تجربه کاری خودم و مهر تایید تحقیقات هفتاد و پنج ساله دانشگاه هاروارد نوشته شده. دانشگاه هاروارد در یک تحقیق طولانی مدت از آدم های زیادی اطلاعات کسب کرده و بر اساس این اطلاعات به این نتیجه رسیده که چیزی که یک زندگی خوب رو برای انسان می سازه پول و شهرت نیست، بلکه ارتباط خوب با انسان های دیگه است.

کتاب “مدیر دوست داشتنی من” در فروردین ۹۶ در دسترس شما خواهد بود.

0 0 رای ها
امتیاز دهی به نوشته
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها