متقاعد سازی یکی از ابزار های برقراری ارتباط موثر است. کتاب ۷ روش برای گرفتن بله توسط آقای راسل گرانگر به رشته تحریر در آمده است.

کتاب « ۷ روش برای گرفتن بله » توسط آقای راسل گرانگر در سال ۲۰۰۸ به رشته تحریر در آمده است. نویسنده در مقدمه کتاب نوشته است که ایده نوشتن این کتاب را از زمان کودکی و هشت سالگی در سر داشته است. در آن زمان وی تلاش می کرد که مردم را متقاعد کند که با خرید روزنامه و مجله می توانند برنده جوایز نفیس شوند. با داشتن چنین علاقه و اشتیاقی، وی در دانشگاه در رشته روانشناسی به تحصیل پرداخت و پس از آن در شرکت های بزرگ و شرکت های زنجیره ای، در پست های مدیریتی مشغول به کار شد. اما انگیزه واقعی نوشتن کتاب را از اواخز دهه ۱۹۸۰ بدست آورد.

 

کتاب ۷ روش برای گرفتن بله در ۲۰ فصل ارائه شده است. چاپ فارسی کتاب ۲۳۱ صفحه دارد. از خصوصیات بارز این کتاب وجود بخش «مرور و مرجع» در پایان هر فصل می باشد. این بخش، چکیده ای از مطالب پر اهمیت در هر فصل را در اختیار خواننده قرار می دهد.

در باره نویسنده کتاب ۷ روش برای گرفتن بله

نویسنده، آقای راسل گرانگر،  پیشنیاز متقاعد نمودن طرف مقابل را، آمادگی ذهنی و پذیرش پیش هنگام معرفی نموده است. همچنین روشهای جدید و متفاوتی در متقاعد سازی ارائه نموده که به گفته وی بر اساس پیشرفت های تجهیزات پزشکی و کامپیوتری در این روزگار صورت گرفته است.  روش های پیشن متقاعد سازی که از دوران ارستو و افلاطون تاکنون مرسوم بوده است، بر اساس منطق و استدلال می باشد و مورد پذیرش در همه عصر ها قرار گرفته است. اما با تحقیقات و پژوهشهای علمی صورت گرفته در چند سال اخیر، دانشمندان موفق به بررسی وضعیت مغز انسان در زمان تصمیم گیری شده اند و بر اساس آن نتایج شگفت انگیز و متفاوتی آشکار گشته است.

فصل های اول تا سوم

با سرفصل های «قدرت حیرت انگیز متقاعد کردن دیگران»، «برندگان و بازندگان» و «متقاعد سازی؛ دیروز و امروز» به موضوع تعاریف متقاعد سازی در گذشته پرداخته و لزوم داشتن این توانمندی را بیان نموده است. بطور مثال شرحی از عدم توانایی آقای چستر کارلسون، مخترع دستگاه کپی آورده است. ایشان در سال ۱۹۳۷ اولین دستگاه کپی جهان را اختراع کرده اند اما نتوانستند هیچ شخص یا شرکتی را مجاب به تولید آن کنند. این اختراع سرانجام در سال ۱۹۵۹، یعنی ۲۲ سال بعد توسط شرکتی که بعد ها به زیراکس تغییر نام یافت به تولید انبوه رسید.

فصل های چهارم تا ششم

با سرفصل های « پیشرفت چیست»، « مدیریت تصمیم گیری» و « منابع متقاعد سازی» به موضوع روش های متقاعد سازی پرداخته است. روشهایی که در قدیم به آن متقد بوده اند و روش هایی که با علم و تجهیزات جدید پزشکی، با تحلیل اطلاعات مغز انسان، به آن رسیده اند.

فصل های هفتم تا چهاردهم

با سرفصل های « محرک های دادن پاسخ بله»، « محرک ارتباط دوستانه»، « محرک اقتدار»، « محرک همسانی»، « محرک ارتباط متقابل»، « محرک تقابل»، « محرک علت» و « محرک امید» به بررسی انواع محرک های مورد نیاز در متقاعد سازی پرداخته است. طبق نظر نویسنده کتاب، در مواجهه با افراد مختلف و شرایط متفاوت آنها، نیاز به بکار بردن محرک های متفاوتی برای تسهیل در متقاعد نمودن شان دارد. از این رو شناخت و تسلط بر انواع محرک ها برای تسهیل در متقاعد نمودن افراد، ضروری است.

فصل های پانزدهم تا نوزدهم

با سرفصل های « اهداف متقاعد سازی»، « ارتباط کلامی متقاعد کننده»، «پیشنهاد های متقاعد کننده»، « رفع مقاومت» و « متعهد شوید» به بررسی عناصری که در تکمیل فرآیند متقاعد سازی موثرند می پردازد. همچنین روش پردازش اطلاعات توسط مغز و نحوه فعال سازی محرک ها را بیان نموده است.

آخرین فصل کتاب، فصل بیستم با عنوان «کلام پایانی»، مروری جامع از مطالب مهم کتاب نموده است.

 

در پایان باید گفت، ترجمه کتاب روان و بدون اشکال است. اما در چاپ چهارم که در سال ۱۳۹۵ در ۱۰۰۰ نسخه تجدید چاپ شده است، کمبود علائم نگارشی مانند ویرگول در برخی جملات، از روانی جملات در هنگام خواندن کاسته است.

همه ما در ارتباطات خود نیاز به متقاعد نمودن طرف مقابل داریم. به شما پیشنهاد می کنم کتاب ۷ روش برای گرفتن بله را بخوانید و از رمز و رازهای مغز انسان در قبول و متقاعد شدن، شگفت زده شوید.

0 0 رای ها
امتیاز دهی به نوشته
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها